Over Ons

Loempia On Tour

Al meer dan 30 jaar kwaliteit

Vanaf mijn achtste is mijn liefde voor het vak begonnen, toen ik voor het eerst bij mijn vaders loempiakraam ging helpen.

Het helpen bij mijn vader groeide uit tot een samenwerking. In de 22 jaar die ik heb samengewerkt met mijn vader, heb ik veel ervaring opgedaan.

Dit heeft Loempiaontour.nl gemaakt tot wat het vandaag is. Een bedrijf dat producten aan u levert met een hoge kwaliteit, in combinatie met een goede en correcte service en klantvriendelijkheid.

Ruim 30 jaar geleden hebben onze ouders LoempiaOnTour opgericht. Tommy en Mink zijn verder gegaan in dit bedrijf en daar zijn wij trots op!

Wij hebben drie moderne verkoopwagens waarmee we wekelijks op diverse markten/standplaatsen te vinden zijn. U vindt ons o.a. in Hoevelaken, Nijkerk, Soest, Laren, Amersfoort Eemplein, Hilversum en in Tiel.

U kunt bij ons terecht voor zelfgemaakte Loempia’s, maar ons assortiment gaat verder.


Wij zijn gespecialiseerd in zelfgemaakte Vietnamese Loempia’s, Risoles, Bapao, Pang-Sit. Dagelijks zijn wij bezig met de voorbereiding van onze producten, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.